Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
2 krm | Flingsalt | |
1 pc. | Dill - färsk | |
150 g | Lax Kallrökt | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Quiche | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
3 dl | Vispgrädde | |
4 pc. | Ägg | |
300 g | Riven Ost |
Quiche: Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en form (15x20 cm) med bakplåtspapper.
Vispa ihop ägg, grädde, riven ost, salt och peppar. Häll i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 25 min. Låt quichen svalna och skär den sedan i 16 bitar.
Topping: Fördela laxen på quichebitarna. Toppa med en klick creme fraiche, flingsalt och en dillvippa. Lägg upp på fat och servera!
Recept och styling Mari Bergman och Carina Hejde.
Photo:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt