Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kinagryta | ||
3 tbsp | Kinesisk soja | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Vitkål | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
500 g | Nötfärs | |
Vitkålssallad | ||
1 tbsp | Vinäger | |
2 tbsp | Olivolja | |
250 g | Vitkål | |
Till servering | ||
400 g | Tagliatelle |
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Kinagryta: Skölj och strimla vitkålen. Skala och riv moroten.
Hetta upp lite smör eller olja i en stekpanna och bryn färs, vitkål och morot tills färsen är genomstekt och kålen är glansig.
Häll på vispgrädde och smaka av med soja och peppar.
Strimla vitkålen med t ex en osthyvel. Smaksätt med olja, vinäger salt och peppar.
Serveras kinagrytan med nykokt pasta och vitkålssallad.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria