Skip to main content
Renskav

Renskav

30 minEasy
355,70 kr
4 portions 70,03 kr per portion
Härliga höst smaker och byt gärna ut lite grädde mot mjölk så blir det lite smalare.

1 tbspSmör
0,5 tspSvartpeppar
480 gRenskav
500 gPotatis
2 pc.Gul lök
3 dlVispgrädde
1 tbspEnbär
2 tbspGelé Svartvinbär
1 tspSalt
150 gKantareller Konserv
Instructions
1

Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. Lägg i löken och svampen, salta och peppar och fortsätta att steka en stund. Tillsätt enbär, gelé, grädde och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av, strö över persilja och servera med kokt eller pressad potatis, lite extra gelé vid sidan om.