Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
480 g | Renskav | |
500 g | Potatis | |
2 pc. | Gul lök | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Enbär | |
2 tbsp | Gelé Svartvinbär | |
1 tsp | Salt | |
150 g | Kantareller Konserv |
Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. Lägg i löken och svampen, salta och peppar och fortsätta att steka en stund. Tillsätt enbär, gelé, grädde och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av, strö över persilja och servera med kokt eller pressad potatis, lite extra gelé vid sidan om.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt