Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Honungs- & balsamicomarinerad lax | ||
600 g | Laxfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
0,5 dl | Vit balsamvinäger | |
1 tsp | Flingsalt | |
Fetaostpasta | ||
150 g | Fetaost | |
250 g | Körsbärstomater | |
400 g | Tortiglioni | |
200 g | Ruccolasallat |
Värm ugnen till 175°C.
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör tills det smält samman. Häll marinaden över laxfiléerna. Stek i ugn i ca 15 minuter. Fisken är helt genomstekt när fiskköttet ”flikar” sig lätt.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Häll av vattnet från pastan och lägg upp i en skål. Smula ner fetaosten och vänd ner rucolasallad och tomater. Blanda och servera!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana