Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Spiskummin | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 dl | Vatten | |
250 g | Långkornigt Ris | |
600 g | Kycklingfile | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
0,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 tsp | Rapsolja | |
0,5 tsp | Garam Masala | |
1 tbsp | Honung | |
0,5 pc. | Vitlök Solo | |
400 g | Krossade Tomater | |
0,5 tsp | Sambal Oelek | |
0,5 tsp | Kanel |
Så här gör du Skala och klyfta löken. Hetta upp olja i en gryta och fräs löken på medelhög värme tills den börjar få färg. Lägg i de krossade tomaterna och vatten. Tillsätt sambal, pressad vitlök, gurkmeja, spiskummin, kanel och garam masala. Salta och peppra och låt puttra ihop. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg ner i grytan och låt koka tills kycklingen är klar. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Blanda yoghurt med honung i en skål. Servera vindaloon med ris, honungsyoghurt och sallad.
Toppa vindaloon med färsk koriander.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
2 Krossade Tomater 390g Garant