Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
200 g | Salladskål | |
500 g | Tagliatelle | |
100 g | Getost, Chevre | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 tbsp | Standardmjölk | |
1 tbsp | Smör | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
0,5 pc. | Zucchini | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 clove | Vitlök | |
500 g | Lammfärs | |
1 tbsp | Olivolja |
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Skölj och skär zucchinin i tunna skivor. skölj och skär salladskålen. blanda salladskål med zucchini i en skål och tillsätt olivolja med vinäger. låt stå till servering.
Lägg ner lammfärs i en bunke, tillsätt pressad vitölk, mjölk, salt och peppra. Hacka persiljan och spar hälften till såsen resten ska ner i färsen. Forma färsen till 8 biffar och lägg på en blöt skärbräda. Hetta upp stekpanna med olja, lägg ner biffarna och stek på medelvärme i 5-6 minuter per sida.
Blanda matyoghurten med persiljan och smula ner getosten, pressa ner vitlök och smaka av med salt och peppar.
När biffarna är färdiga serveras de med den nykokta pastan, såsen och salladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria