Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Paprikakrydda | |
4 pc. | Potatis | |
1 pc. | Köttbuljong | |
600 g | Högrev | |
2 pc. | Morötter | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Lagerblad | |
1 clove | Vitlök | |
1,5 dl | Bulgur | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör | |
1,2 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt |
Putsa köttet och skär i 1,5 cm stora bitar. Hacka lök och vitlök. Skala och skär morötter och potatis i bitar. Fräs lök, vitlök och kött i smör så att köttet får en stekyta.
Häll på vatten, buljongtärning, paprikapulver, spiskummin, lagerblad, salt och peppar. Låt koka ca 1 timme. Tillsätt tärnad potatis och morotsslantar. När dessa är mjuka tillsätter du bulgur. Servera med ett gott bröd.
Näringsvärde: Energi (kcal) 372, Protein (g) 32, Fett (g) 15, Kolhydrater (g) 25
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt