Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sweet chilisås | ||
1 krm | Salt | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
2 tbsp | Sweet Chili | |
Tillbehör | ||
3 dl | Ris | |
1 krm | Salt | |
125 g | Körsbärstomater | |
150 g | Sugarsnaps | |
Chicken nuggets | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
630 g | Kyckling Minutfilé | |
1 dl | Vetemjöl | |
3 dl | Panko |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Chicken nuggets: Dela varje kycklingfilé i 4 längder och krydda med salt, peppar och paprikakrydda.
Vispa upp äggen med en gaffel i en djup tallrik. Häll upp mjöl och ströbröd på varsin flat tallrik. Vänd först kycklingen mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek nuggetsen krispiga på båda sidor, ca 5 min tills de fått fin färg och är genomstekta.
Sweet chilisås: Blanda ihop yoghurt, sweet chilisås och smaka av med salt.
Tillbehör: Koka sugarsnapsen 1 min i en liten kastrull med lättsaltat vatten. Sila av vattnet. Skölj och halvera tomaterna och lägg grönsakerna i en skål. Servera chicken nuggets med nykokt ris, sweet chilisås och grönsaker.
Näringsvärde: 592 kcal, 37 g protein, 24 g fett, 54 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria