Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
300 g | Färska lasagneplattor | |
250 g | Skinka pålägg | |
2 dl | Vatten | |
1 pc. | Krossade Tomater | |
1 pc. | Zucchini | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Mozzarellaost |
Sätt ugnen på 225°C. Skala och finhacka vitlöken. Fräs den i olja tillsammans med tomatpuré. Tillsätt krossade tomater och vatten. Låt puttra ihop 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skiva zucchinin tunt med en osthyvel eller potatisskalare. Bred crème fraiche på pastaplattorna och toppa med zucchini och skinka. Rulla ihop och dela rullarna i 3 delar. Ställ rullarna i en ugnssäker form. Toppa med tomatsås och riven mozzarella. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Mozzarella 125g Michelangelo