Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Broccoli Färsk | |
700 g | Färskpotatis | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Romansallat | |
Kyckling | ||
1 krm | Salt | |
650 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja |
Tillbehör: Skala potatisen och koka i saltat vatten.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak på båda sidor. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingen på båda sidor ca 2-3 min.
Tillbehör: Koka upp lättsaltat vatten till broccolin.
Dela broccolin i mindre buketter och skala och skär stammen i bitar. Koka dem lätt i ca 1 min.
Häll av vattnet från broccolin och från potatisen.
Skölj och skär salladen i stora bitar. Lägg upp på ett fat och toppa med broccoli och potatis. Servera tillsammans med stekt kyckling.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 374 kcal, 41 g protein, 9 g fett, 30 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria