Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatsallad | ||
0,5 pc. | Rödlök | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
0,25 pc. | Basilika - färsk | |
6 pc. | Vanliga Tomater | |
Betor i brynt salviasmör | ||
100 g | Smör | |
1 pc. | Salvia - färsk | |
1 kg | Rödbetor Färsk | |
Entrecote | ||
1 kg | Entrecote |
Värm ugnen till 100 grader. Salta och peppra köttet ordentligt. Hetta upp en stekpanna tills den nästan glöder. Tillsätt olja och sedan köttet. Stek hårt som attan runt om. Klicka i smör och skeda det gärna över köttet. Baka klart i ugnen till 58 grader (56 grader för de djärva) i innertemperatur. Låt köttet vila 10-15 minuter. Skiva upp det sedan i 4 feta bitar. Koka betorna mjuka i saltat vatten ca 25 minuter. Skala dom sedan försiktigt. Bryn smöret tillsammans med salvian. Lägg betorna i smöret. Dela tomaterna i mindre bitar. Skala och skiva löken. Blanda tomater, lök, vinäger och olja och smaka av med salt och peppar. Lägg på basilikan precis före servering.
Photo:
Magnus Skoglöf
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko