Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Torkad oregano | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Fetaost | |
1 pc. | Körsbärstomater | |
4 pc. | Kycklingfile |
Smula sönder fetaosten i en skål med en gaffel och blanda med oreganon. Snitta kycklingfiléerna och lägg i fetaost fyllningen. Salta och peppra och fräs dom vackert bruna i smör och låt dom bräsera färdigt under lock i stekpanna. Späd med lite vatten då och då. Tag ur filéerna från pannan och lägg åt sidan. Häll i resterande fetaost blandning från skålen och rör runt tills det smälter samman. Häll i grädden och halverade körsbärstomater i skyn och låt det koka upp och sjuda en stund tills tomaterna mjuknar och saftar sig något.
Servera med grönsaker.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana