Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Glasyr | ||
200 g | Mörk chokladkaka | |
1 tbsp | Kokosolja | |
350 g | Riven kokos | |
3 tbsp | Honung | |
1,5 dl | Kokosolja |
Blanda kokos, kokosolja och honung i en mixer. Låt gå några minuter med pauser. Blandningen ska bli slät och lite kletig. Behövs mer honung? Smaka av!
Klä en form (20 x 20 cm) med bakplåtspapper och pressa ut kokosmassan. Låt formen stå i frysen eller kylskåpet i några timmar. När massan har stelnat, ta ut och skär i jämnstora bitar.
Smält chokladen tillsammans med kokosoljan i mikron eller över vattenbad, och täck en bit i taget med smält choklad. Eller om du har dåligt tålamod: Sprid ut chokladen över kokoskakan och skär upp när chokladen stelnat.
Näring per bit 234 kalorier, 22 g fett, 13 g kolhydrater, 3 g fiber, 9 g socker, 2 g protein
Photo:
Rickard Rönnerstam
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel