Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Vetemjöl | |
1,5 dl | Havregryn | |
500 g | Färsk rabarber | |
1 tbsp | Potatismjöl | |
1 dl | Strösocker | |
125 g | Smör |
Sätt ugnen på 225 grader.
Ansa och skär rabarber i 0,5 cm stora bitar. Fördela rabarberbitarna i en pajform och strö över potatismjölet. Blanda runt.
Blanda socker, havregryn och vetemjöl i en bunke. Tärna smöret och tillsätt i bunken. Nyp ihop allt till en smulig deg.
Fördela smuldegen över rabarbern i formen.
Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 20 min.
Låt pajen svalna något och servera med exempelvis vaniljsås eller vaniljglass.
Photo:
Nurlan Emir
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens