Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 pc. | Gul lök | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
800 g | Hela Tomater Konserverade | |
2 tsp | Chilipulver | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
200 g | Halloumi | |
0,5 tsp | Salt | |
2,5 tsp | Kardemumma Mald | |
2,5 tsp | Kanel Malen | |
1 dl | Russin | |
500 g | Blomkål Fryst | |
3 tbsp | Rapsolja |
Riv löken på ett rivjärn. Hetta upp 2 msk olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med kryddorna några minuter.
Tillsätt tomaterna och mosa dem med en trägaffel. Dela blomkålen i små buketter. Lägg i såsen och låt puttra tills den är mjuk.
Tillsätt grädde, salt och cashewnötter och koka ihop några minuter. Smaka av med mer salt om det behövs.
Tärna halloumin och stek i oljan. Servera kormasåsen med ris och toppa med halloumi och russin.
Photo:
Lena Djuphammar, Pernilla Rönnlild
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria