Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
2 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 pc. | Lime | |
1,5 tbsp | Japansk soja | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 dl | Jordnötssmör | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,75 tsp | Chiliflakes | |
2 tbsp | Vatten | |
0,5 pc. | Gul lök | |
Grönsaker | ||
1 pc. | Broccoli Färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
250 g | Tofu | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
1 pc. | Gul Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Äggnudlar | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 krm | Salt |
Grönsaker: Sätt ugnen på 200 grader. Skär broccolin i buketter. Skär paprikorna i stora klyftor. Kärna ur chilin och skär i små bitar. Tärna tofun. Lägg allt i en ugnsform. Salta lätt och peppra lite. Häll över oljan och blanda runt. Rosta i cirka 20 minuter.
Sås: Lägg jordnötssmör, soja, vatten, limesaft, vinäger, honung och chiliflakes i en mixer. Hacka löken i stora bitar och tillsätt dessa. Pressa i vitlök. Mixa till en slät konsistens.
Koka nudlarna och häll av vattnet. Blanda med såsen och tillsätt sedan grönsakerna och blanda runt lite grann.
Rekvisita: www.rice.dk
Näringsvärde: Kalorier: 883 kcal, Kolhydrater: 64 g, Protein: 30 g, Fett: 56 g
Photo:
Stefan Mattsson
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt