Skip to main content
Köttfärsgulasch

Köttfärsgulasch

30 minEasy
250,80 kr
4 portions 15,04 kr per portion
Köttfärsgulasch

5 dlGrönsaksbuljong
0,2 pc.Persilja - färsk
1 pc.Gul lök
1 pc.Paprika
0,5 tspSalt
2 krmKummin
350 gKrossade Tomater
200 gNötfärs
2 krmSvartpeppar Malen
0,5 tspPaprikakrydda
1 dlCreme Fraiche Naturell
2 pc.Vanliga morötter
2 pc.Potatis Fast
Instructions
1

Hacka löken och fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen och fräs den också. Salta lätt. Lägg över i en kastrull.

2

Skala morötter och potatis och skär dem och paprikan i tärningar. Lägg dem i kastrullen och häll på buljongen. Låt koka 5 minuter.

3

Tillsätt de krossade tomaterna och ev kryddorna, koka ytterligare 5-10 minuter. Smaka av med salt och strö över persilja.

4

Servera soppan med crème fraiche eller yoghurt och en bit bröd.