Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Grytbitar Nötkött | |
0,5 tsp | Kummin | |
4 pc. | Potatis | |
2 tbsp | Smör | |
2 tsp | Salt | |
2 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Paprikakrydda | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Lagerblad | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Gräddfil | |
2 pc. | Morötter |
Fräst kött, lök och vitlök i smör tillsammans med kryddor, salt och tomatpuré.
Häll på vatten så att det täcker och lägg ner lagerbladet.
Koka under lock tills köttet är ordentligt mört. Ca.
5 timmar.
Lägg morötter och potatis, koka ytterligare i 15 minuter, eller tills morötter och potatis känns mjuka.
Servera med gräddfil och ett gott bröd.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria