Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Halloumi | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Ströbröd | |
150 g | Citron | |
3 pc. | Zucchini | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Gul lök | |
2 dl | Vetemjöl | |
2 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Mynta - torkad | |
3 pc. | Salladslök | |
1 tsp | Bakpulver | |
Till servering | ||
350 g | Tzatziki |
Riv zucchini och lök grovt. Finhacka salladslök och persilja. Riv skal från citronen och grovriv halloumi.
Lägg den rivna zucchini i ett durkslag, salta och låt stå i cirka 30 minuter, tryck sedan ut resterande av vätskan med händerna.
Vispa ägget lätt. Lägg alla ingredienser i en skål och knåda väl. Om smeten inte är tillräckligt fast, tillsätt lite ströbröd eller mjöl.
Rulla smeten till bollar, värm stekpannan häll i olivolja och lägg ned bollarna och platta sedan till dem något när du steker dem.
Servera med tzatziki och bröd.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt