Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Bönsallad | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
2 tsp | Vit balsamvinäger | |
150 g | Haricot Verts Färsk | |
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Rödlök | |
380 g | Vita Bönor Stora | |
Kyckling | ||
0,5 tsp | Salt | |
1 tsp | Salvia - torkad | |
1 pc. | Citron - Eko | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar | |
450 g | Kycklinglårfile |
Kyckling: Blanda samman olja, rivet citronskal, citronsaft, salvia, pressad vitlök, salt och peppar i en bunke. Lägg ner kycklinglårfilén i marinaden och låt marinera i 30 min.
Bönsallad: Koka upp vatten i en kastrull. Skär bort ändarna på haricots vertsen och koka dem i ca 1 min. Sila av vattnet och spola haricots vertsen i kallt vatten. Lägg haricots vertsen i en skål. Sila av bönorna och spola i kallt vatten. Blanda med haricots vertsen.
Skala och finstrimla rödlök och finhacka basilikan. Blanda med bönorna och tillsätt olja och balsamvinäger. Smaka av bönsalladen med salt och peppar.
Kyckling: Hetta upp en grillpanna/stekpanna och stek kycklingen ca 4-5 min/sida.
Lägg upp bönsalladen på tallrikar och toppa med kycklingen.
Näringsvärde: 486 kcal, 55 g protein, 16 g fett, 24 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria