Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
50 g | Smör | |
1 pc. | Citron | |
Sallad | ||
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Vitkål | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 pc. | Kvisttomater | |
1 krm | Salt | |
Laxpudding | ||
1 pc. | Gul lök | |
4 pc. | Ägg | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Salt | |
200 g | Rimmad Lax | |
3 dl | Mellanmjölk | |
1 kg | Potatis Fast | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
18 g | Dill - fryst |
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker form.
Laxpudding: Skiva den kokta kalla potatisen. Skala och skiva löken. Varva potatis, lök och lax i ugnsformen.
Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, salt, peppar och dill till en äggstanning. Häll äggstanningen i formen och grädda i mitten av ugnen tills äggstanningen har stelnat och ytan fått fin färg, ca 30 minuter.
Tillbehör: Smält smör i en kastrull på spisen. Skär citronen i klyftor.
Sallad: Skölj och tärna gurka och tomat. Skölj och grovhacka vitkålen. Blanda samman i en skål och tillsätt olja och balsamvinäger.Smaka av med salt och peppar.
Servera laxpuddingen med skirat smör, sallad och citronklyftor.
Näringsvärde: 625 kcal, 26 g protein, 34 g fett, 50 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Rimmad Laxfilé Skivad ASC 100g Korshags