Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Korv Stroganoff | ||
1 pc. | Gul lök | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Falukorv | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
2 tsp | Dijonsenap | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Korv Stroganoff: Skär korven i ganska små bitar. Skala och finhacka löken. Bryn korv och lök i smör i en varm panna. Tillsätt tomatpurén, senapen och späd med grädde. Krydda med salt och peppar och koka några minuter.
Värm ärtorna i lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Sila av vattnet och lägg upp ärtorna i en skål eller blanda med det kokta riset.
Servera din Korv Stroganoff med ris och gröna ärtor.
Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole, Design Inwest
Photo:
Stefan Mattsson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko