Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 tbsp | Pesto Grön | |
2 tbsp | Pinjenötter | |
25 g | Parmesanost | |
600 g | Torskfilé | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
50 g | Prosciutto |
Sätt ugnen på 200 grader.
Salta och peppra fisken runtom. Linda parmaskinka runt varje torskbit.
Placera fisken i en ugnsfast form. Klicka ut crème fraiche och pesto runt bitarna.
Riv över parmesanost och ställ in formen i ugnen cirka 15 minuter.
Strö över pinjenötter efter halva tiden. Servera med valfritt tillbehör och njut!
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt