Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kål | ||
1 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
500 g | Spetskål | |
1 tbsp | Smör | |
1,5 tbsp | Citron, ca 0,5 citron | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
700 g | Potatis Fast | |
Torsk | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
600 g | Torskfilé | |
1 tbsp | Smör |
Tillbehör: Tvätta potatisen och koka i saltat vatten.
Kål: Skölj och strimla spetskål och purjolök. Skölj och finhacka dillen. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs kål och purjolök tills det mjuknar. Tillsätt grädde, dill och 1 msk citronsaft och koka ihop 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Torsk: Skär torsken i portionsbitar och salta och peppra på båda sidor. Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek fiskbitarna ca 2 min på båda sidor så att de får en gyllenbrun och fin stekyta.
Servera torsken med krämig spetskål och kokt potatis.
Näringsvärde: 432 kcal, 32 g protein, 16 g fett, 37 g kolhydrater.
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's