Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Picklad rödlök | ||
2 pc. | Rödlök | |
0,5 dl | Råsocker Strö | |
2 dl | Vatten | |
2 dl | Ättiksprit | |
1 tsp | Salt | |
Korvish i tunnbröd | ||
50 g | Ruccolasallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
500 g | Korvish | |
375 g | Mjukt tunnbröd | |
Potatismos | ||
1 dl | Mellanmjölk | |
1 krm | Salt | |
50 g | Smör | |
600 g | Potatis för Mos | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Picklad rödlök: Gör gärna detta en dag i förväg om möjlighet finns! Skala och skiva rödlöken tunt och lägg i en skål. Koka snabbt ihop ättika, vatten, socker och salt. Häll den heta lagen över löken, sätt på lock och låt dra i 4-24 timmar. Löken håller sig bra i kylen i 2-3 dagar.
Potatismos: Skala potatisen och koka i saltat vatten.
Korvish i tunnbröd: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek korven på medelvärme några min tills den är genomstekt.
Skölj ruccolan.
Potatismos: Sila av potatisvattnet och pressa potatisen genom en potatispress. Tillsätt mjölk och smör och vispa ihop till ett mos. Smaka av med salt och peppar. Fördela potatismos, ruccola och korv i tunnbröden. Toppa med picklad rödlök och rulla ihop.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 638 kcal, 20 g protein, 26 g fett, 79 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria