Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Saffransnudlar | ||
1 tsp | Salt | |
0,5 g | Saffran | |
3 tbsp | Olivolja | |
300 g | Risnudlar | |
1 krm | Svartpeppar | |
Till serveringen | ||
4 tbsp | Sweet Chili | |
100 g | Sockerärta | |
6 pc. | Sparris Färsk | |
Marinad | ||
1 krm | Salt | |
1 dl | Teriyakisås | |
500 g | Laxfilé | |
5 tbsp | Sesamfrö | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Färsk ingefära |
En god rätt med vackra färger. Laxen med sitt svartvita hölje, nudlarna lyser i gult, sockerärtor och sparris i skönaste grönt.
Riv ingefäran och blanda den med teriyakisåsen. Pensla laxen med såsen. Lägg filéerna i en smord ugnsfast form. Strö över sesamfröna. Salta och peppra. Stek laxen i 200 grader varm ugn i 15 minuter.
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Häll av vattnet. Rör ner olivolja, saffran, salt och peppar.
Dela varje sparris i 3 bitar. Koka sparris och sockerärtor i 3-4 minuter i lättsaltat vatten. Häll av vattnet.
Lägg upp lax, nudlar och sockerärtor på fat. Droppa över sweet chilisås och servera
Photo:
Ann Lindberg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria