Skip to main content
Fläskfilé i senapssås med dinkel och spenat
Mia Troberg

Fläskfilé i senapssås med dinkel och spenat

30 minEasy
352,60 kr
4 portions 55,29 kr per portion
Dinkel har lågt gi och är fiberrikt.

1,5 tbspDijonsenap
2 tbspKapris
450 gDinkel Hel
500 gFläskfile Färsk
1 tspSalt
0,5 tspSvartpeppar Malen
0,5 tspTimjan
0,5 dlGräslök - färsk
100 gFärsk bladspenat
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 tbspSmör
Instructions
1

Skär bort hinnor från fläskfilén och skär den i skivor. Stek i smör och salta och peppra. Lägg biffarna i en liten gryta. Tillsätt crème fraiche, timjan och senap. Hacka gräslöken.

2

Låt puttra i ca 10-15 minuter under lock. Tillsätt kapris och gräslök samt spenat och dinkel. Rör om och låt allt bli varmt. Färdigt att servera.

Näringsinnehåll: Kcal: 445, Protein: 34g, Fett: 21g, Kolhydrater: 27g

Photo:

Susanna Livijn Wexell