Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Dijonsenap | |
2 tbsp | Kapris | |
450 g | Dinkel Hel | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
1 tsp | Salt | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Timjan | |
0,5 dl | Gräslök - färsk | |
100 g | Färsk bladspenat | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tbsp | Smör |
Skär bort hinnor från fläskfilén och skär den i skivor. Stek i smör och salta och peppra. Lägg biffarna i en liten gryta. Tillsätt crème fraiche, timjan och senap. Hacka gräslöken.
Låt puttra i ca 10-15 minuter under lock. Tillsätt kapris och gräslök samt spenat och dinkel. Rör om och låt allt bli varmt. Färdigt att servera.
Näringsinnehåll: Kcal: 445, Protein: 34g, Fett: 21g, Kolhydrater: 27g
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1