Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Körsbärstomater | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
125 g | Salladslök | |
2 pc. | Citron | |
200 g | Hummus | |
1 tsp | Flingsalt | |
400 g | Halloumi | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 tbsp | Strösocker | |
100 g | Bladpersilja - färsk | |
1 dl | Quinoa | |
600 g | Zucchini | |
1 dl | Bulgur | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Mynta - färsk |
Koka quinoa och bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Koka dem gärna tillsammans, men tänk på att de har olika koktid. Häll bort överflödigt vatten och låt allt ånga av.
Pressa saften ur citronerna. Blanda citronsaft, olivolja, salt, peppar och en nypa socker till en dressing.
Finhacka salladslök, bladpersilja och mynta. Halvera tomaterna. Blanda örter, tomater, quinoa och bulgur och häll dressingen över.
Skär Grilloumi och zucchini i stavar. Hetta upp en stekpanna och stek dem i olivolja.
Varva ingredienserna i fyra rymliga skålar. Toppa med flingsalt, svartpeppar, en skvätt olivolja och en rejäl klick hummus.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta