Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gryta | ||
1 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Älgfärs | |
1 dl | Vatten | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
50 g | Trattkantareller Torkade | |
2 tbsp | Smör | |
Tillbehör | ||
500 g | Tagliatelle | |
Sallad | ||
6 pc. | Kvisttomater | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Vinäger |
Lägg den rensade svampen i en stekpannan och slå på vatten. Förväll svampen tills all vätska har kokat in.
Tillsätt en klick smör och stek tills svampen fått färg. Lägg över svampen i en gryta medan du bryner hackad lök och färs i en stekpanna.
Skölj purjolöken noga. Finstrimla några centimeter av den gröna delen och lägg åt sidan.
Skär resterande purjolök i grova bitar. Häll i färsen i grytan tillsammans med grädde, soya och grovt skuren purjolök. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 minuter. Koka under tiden pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Sallad Blanda olivolja med vinäger. Salta och peppra. Skär tomater i skivor och strö över finstrimlad purjolök. Slå över vinägrett och blanda ihop.
Servera grytan med tagliatelle och sallad. Smaklig måltid!
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Torkad Trattkantarell Cibaria