Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Bulgur | ||
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
3 dl | Bulgur | |
125 g | Salladsmix | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Salt | |
6 dl | Vatten | |
Korvgryta | ||
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
0,5 pc. | Zucchini | |
2 krm | Salt | |
300 g | Salsiccia | |
0,5 pc. | Aubergine | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 dl | Vatten | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
0,25 pc. | Salvia - färsk | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
1 pc. | Gul lök |
Skala och grovhacka gul lök. Kärna ur och finhacka chili. Skala och hacka vitlök. Skär korven i större bitar. Tärna aubergine och zucchini.
Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och fräs gul lök och chili i oljan. Salta och peppra. Tillsätt därefter den delade korven och stek på hög värme tillsammans med lök och chili. Blanda i aubergine och zucchini och stek i cirka fem minuter.
Tillsätt den hackade vitlöken, Sambal Oelek och tomatpuré. Rör om. Häll på grädde och vatten. Finhacka salvia och rör ned i grytan. Koka upp och låt småputtra på svag värme i cirka 10-15minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet för 4 personer. Addera en grönsaksbuljongtärning i det kokande vattnet. Rör i olivolja medan den varma, färdigkokta, bulgurn står och drar.
Garnera grytan med färsk salvia och servera tillsammans med bulgur och grönsallad.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tszEzirLAzE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Photo:
Emma Mattsson
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt