Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Basmatiris | |
1,5 tsp | Salt | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Curry | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Kycklingfile | |
2 pc. | Äpplen | |
1 pc. | Gurka |
Krydda kycklingfiléerna runt om med 1 tsk salt. Koka upp lätt creme fraiche med vatten, curry och 1/2 tsk salt. Skala, kärna ur och tärna 1 äpple. Lägg kyckling och äpple i såsen och sjud under lock ca 15 min tills kycklingens innertemperatur är 70°. Vänd filéerna efter halva tiden.
Koka riset enligt förpackningens anvisning.
Kärna ur och skär gurkan i halvmånar.
Kärna ur och skär 1 äpple i klyftor. Strö klyftorna över kycklingen och servera med ris och grönsaker.
Tips: Servera gärna en klick mango chutney till kycklingen. Ca 480 kcal per portion: 10 g fett • 36 g protein • 62 g kolhydrater
: Servera gärna en klick mango chutney till kycklingen. Ca 480 kcal per portion: 10 g fett • 36 g protein • 62 g kolhydrater
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1