Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Spätta | ||
1 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Rödspättafile Fryst | |
1 dl | Riven kokos | |
Mangosalsa | ||
75 g | Salladslök | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
0,25 tsp | Chilipeppar Färsk | |
225 g | Mango Fryst | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Lime | |
2 pc. | Avokado | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
400 g | Ris | |
0,5 pc. | Lime |
Sätt ugnen på 100 grader. Tina mangon och fisken.
Tillbehör: Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Mangosalsa: Tärna avokadon och strimla salladslöken tunt. Skölj och finhacka koriander. Blanda ihop med mangon i en skål. Pressa i limesaft och tillsätt finhackad chilipeppar samt salt och peppar efter smak.
Spätta: Salta och peppra fisken efter smak. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Häll kokosflingor i en annan tallrik. Vänd fisken först i ägget och sedan i kokosen. Lägg de panerade spättafiléerna på en skärbräda.
Hetta upp lite olja och smör i en stekpanna och stek spättafiléerna på båda sidorna så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg över dem på ett ugnssäkert fat och förvara i ugnen till servering.
Servera de kokospanerade spättafiléerna med mangosalsa, ris och pressa över lite limesaft.
Foto och Styling: Anna Winer
Näringsvärde: 620 kcal, 41 g protein, 23 g fett, 60 g kolhydrater.
Photo:
Anna Winer
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria