Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
250 g | Cottage cheese Naturell | |
Ugnspannkaka | ||
200 g | Palsternacka | |
1 tsp | Bakpulver | |
140 g | Bacon Tärnat | |
4 dl | Mjölk | |
4 pc. | Ägg | |
1 tsp | Fiberhusk | |
2 dl | Glutenfri mix | |
200 g | Morötter | |
1 dl | Havremjöl | |
0,5 tsp | Salt | |
Rårörda lingon | ||
1 dl | Strösocker | |
225 g | Lingon Fryst |
Rårörda lingon: Blanda frysta lingon med socker i en bunke och rör om. Rör om några gånger då och då så att sockret löser sig. Låt lingonen stå framme i rumstemperatur till servering.
Ugnspannkaka: Värm ugnen till 225 grader.
Lägg bacon i en ugnsform (25x35 cm) och stek i ugnen i ca 5-10 min.
Blanda glutenfri mjölmix, havremjöl, bakpulver, fiberhusk och salt i en bunke.
Vispa ner hälften av mjölken till en klumpfri smet.
Vispa ner äggen ett i taget i smeten.
Tillsätt den resterande mjölken och vispa ihop till en slät smet. Låt svälla i ca 10 min.
Skala och grovriv palsternacka och morot och blanda ner i smeten.
Häll smeten i ugnsformen över det stekta baconet och grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 min.
Låt pannkakan svalna innan du skär upp den i bitar. Servera med de rårörda lingonen och keso.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt