Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Halloumi | ||
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Olivolja | |
500 g | Halloumi | |
Tillbehör | ||
2 pc. | Avokado | |
0,5 pc. | Plocksallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
3 dl | Gräddfil | |
340 g | Majskorn | |
1 krm | Flingsalt | |
100 g | Riven Ost | |
2 pc. | Tomater | |
1 pc. | Taco Dinner |
Halloumi: Tärna halloumin. Skala och finhacka löken. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi tillsammans med löken och tacokryddan i ca 4-5 min.
Tillbehör: Skölj sallad och tomat. Riv loss salladsblad och tärna tomaterna. Sila av vätskan från majsen och lägg upp majsen i en skål. Lägg upp osten i en skål.
Dela avokadon på mitten och ta bort kärnorna. Smörj in avokadohalvorna med lite olja och grilla/stek dom i en grillpanna/ stekpanna på snittytan i ca 3-4 min så att de får en fin gyllen grillyta. Krydda med lite flingsalt och tärna avokadon direkt i skalet.
Fyll tacoskalen med sallad, tomat, majs, halloumi, grillad avokado, salsasås, gräddfil och ost. Ät och njut!
Styling: Carina Hejde
Näringsvärde: 822 kcal, 46 g protein, 48 g fett, 50 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt