Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 krm | Salt | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
2 pc. | Ägg | |
700 g | Potatis | |
100 g | Smör | |
100 g | Pepparrot | |
Torsk | ||
3 tbsp | Fiskfond | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 L | Vatten | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
1 pc. | Aluminiumfolie | |
1 krm | Salt |
Tillbehör: Skala potatisen och koka i saltat vatten.
Koka äggen i ca 8 min.
Torsk: Salta och peppra torskryggfiléerna och låt de ligga på en skärbräda i 10 min. Koka upp vatten och fiskfond i en bred kastrull.
Sjud fisken på låg värme under lock i ca 5 min. Ta upp fisken med en hålslev och lägg fisken på ett fat. Täck med folie så att fisken håller värmen.
Tillbehör: Smält smöret i en liten kastrull.
Skala pepparroten och riv den på ett rivjärn.
Skala och grovhacka äggen.
Dela sockerärtorna på längden. Sjud sockerärtorna tillsammans med gröna ärtor i vatten i en kastrull på spisen ca 1 min. Sila av vattnet.
Toppa fisken med hackat ägg, riven pepparrot och ringla över skirat smör. Servera med kokt potatis och grönsaker.
Näringsvärde: 543 kcal, 38 g protein, 25 g fett, 37 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria