Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tbsp | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 dl | Mellanmjölk | |
2 krm | Salt | |
0,5 pc. | Rödlök | |
80 g | Kalkon Pålägg | |
3 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
30 g | Riven Ost |
Omelett: Strimla kalkon och skala och finhacka lök. Halvera tomater. Fräs kalkonen och löken i olja i ca 1 min. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar och tillsätt äggstanningen i pannan. Dra med en gaffel längs sidorna in mot mitten. Tillsätt tomaterna och sänk värmen. Låt omeletten steka klart i ca 5 min. Tillsätt riven ost mot slutet.
Lägg upp omeletten på en skärbräda och servera med en kopp the eller kaffe.
Styling: Carina Hejde & Mari Bergman
Näringsvärde: 298 kcal, 27 g protein, 18 g fett, 6 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria