Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2,5 dl | Vispgrädde | |
500 g | Jordgubbar Färska | |
2 tbsp | Florsocker | |
100 g | Savoiardikex | |
50 g | Maränger | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
500 g | Mascarpone | |
1 pc. | Apelsin |
Jordgubbsdessert: Blanda mascarpone, vaniljsocker och florsocker i en skål. Vispa lite lätt med en elvisp. Skölj apelsinen och riv i apelsinskal.
Vispa grädden fluffig.
Skölj och dela jordgubbarna i kvartar.
Dela varje kex i två bitar.
Ta fram 8 vackra glas och fördela en kexbit i botten. Pressa över lite apelsinsaft och varva sedan med marscarponekräm, jordgubbar, grädde och krossad maräng. Gör 3 lager och toppa med fina jordgubbar. Ät och njut!
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Photo:
Nurlan Emir
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1