Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 kg | Delikatesspotatis | |
2 krm | Salt | |
50 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 krm | Flingsalt | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Värm ugnen till 200 grader.
Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Skala och riv vitlök och finhacka basilika. Blanda samman vitlök, basilika, 2 msk olivolja och en nypa salt och peppar i en skål.
Finriv parmesanosten.
Sila av potatisvattnet och lägg alla kokta potatisar på en plåt med bakplåtspapper. Låt potatisen svalna en aning. Tryck till varje potatis med undersidan av ett glas eller med en stekspade. Pensla potatisarna med basilikaoljan. Strö över parmesanosten och rosta i ugnen i ca 15 min så att potatisen blir gyllene och krispig på ytan. Toppa med lite flingsalt.
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt