Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
0,5 krm | Torkad gurkmeja | |
150 g | Citron, (1 st) | |
1 dl | Sirap Agave | |
1 dl | Passionsfrukt Fryst | |
0,5 krm | Salt | |
1 dl | Kokosolja | |
3 dl | Cashewnötter Naturella | |
Botten | ||
0,5 krm | Salt | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 dl | Riven kokos | |
1,5 dl | Dadlar Torkade | |
Servering | ||
1 pc. | Passionsfrukt |
Fyllning: Blötlägg cashewnötterna över natten.
Botten: Mixa cashewnötter försiktigt tillsammans med dadlar, kokos och salt till en smulig massa.
Lägg plastfolie i formen och över kanterna för att underlätta att ta ut kakan. Tryck ut botten i formen.
Fyllning: Häll av dom blötlagda cashewnötterna. Mixa nötterna med passionspuré, zest från 1 citron, kokosolja, agave och gurkmeja i matberedare eller med mixerstav i cirka 5-10 minuter till en slät smet. Smaka av med en nypa salt.
Häll smeten i formen med botten och ställ in i frysen tills kakan har stelnat.
Ta ut kakan och skär den i bitar. Servera med färsk passionsfrukt.
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt