Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
180 g | Romansallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Salt | |
250 g | Sparris Färsk | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
2 slice | Lantbröd | |
2 dl | Mathavre | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
250 g | Körsbärstomater | |
Dressing | ||
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Citron - Eko | |
1 krm | Salt |
Värm ugnen till 175 grader.
Sallad: Halvera cocktailtomaterna. Ta bort det träiga längst ner på sparrisen och dela varje sparris i tre bitar.
Lägg tomater och sparris i en ugnsfast form. Ringla över lite olivolja och krydda med en nypa salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Koka mathavre enligt anvisning på förpackningen. Sila av vattnet och spola mathavret kallt.
Strimla fänkålen tunt, tärna gurkan och skär salladen i bitar. Grovhacka örterna.
Tärna brödet och stek det knaprigt i olivolja.
Dressing: Tärna gurkan riktigt smått. Skala och riv vitlök och finhacka örterna. Blanda samman i en skål. Tillsätt rivet citronskal, citronsaft, olivolja och lite salt och peppar.
Sallad: Blanda samman det kokta mathavret med fänkål, gurka, sallad, örter, dressing och de rostade grönsakerna. Smaka av salladen med salt och peppar.
Servering: Lägg upp salladen på ett fat. Toppa med de krispiga brödtärningarna och servera med ditt val av protein.
Välj protein · Stekt tärnad halloumi · Färska räkor · Kokta kikärtor
Photo:
Charlie Drevstam
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day