Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Revbensspjäll | |
10 pc. | Vitpeppar Hel | |
1 tsp | Salt | |
2 pc. | Lagerblad | |
1,5 dl | Allroundmarinad |
Skär upp revbenen i grova bitar ex. 3-4 stycken.
Lägg dem i en stor kastrull och täck med vatten.
Koka upp och skumma med en slev.
Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter.
Värm ugnen till 200 grader.
Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Vänd runt dem och lägg över på en plåt. Stek i ugn i ca 20 minuter så att de får fin gyllenbrun färg och är genomvarma.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt