Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Mörk chokladkaka | |
0,5 g | Matlagningsgrädde | |
3 tbsp | Florsocker | |
2 tbsp | Brygg- och kokkaffe | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
2 pc. | Ägg |
Smält chokladen försiktigt och låt svalna till under 65°C (annars kan äggulorna koagulera).
Dela äggen och rör ner äggulorna en i taget. Rör ordentligt mellan varje. Låt smeten svalna.
Rör ev. ner kaffe och florsocker. Vispa grädden, inte för hårt, och vänd ner den försiktigt i smeten till en jämn smet.
Smält lite extra choklad och doppa kanterna på glaset innan du lägger i moussen. Fördela chokladmoussen i portionsglasen och ställ in i kylen. Vid servering spritsa eller klicka på créme fraiche och hyvla på chokladen. Välj mellan mint, hallon eller vanlig choklad.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant