Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Marinad | ||
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 krm | Sesamolja | |
1 tbsp | Ostronsås | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Worcestersås | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
2 tbsp | Rapsolja | |
3 tbsp | Sweet Chili | |
0,25 pc. | Citron | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Grön Paprika | |
1 pc. | Isbergssallat | |
2 dl | Mellanmjölk | |
4 pc. | Kycklingfile |
Rör samman ingredienserna till marinaden.
Skär köttet i fina strimlor och lägg dem i marinaden. Låt köttet marineras i minst 60 min.
Stek kycklingköttet i ett par minuter. Häll grädde och mjölk över. Låt koka i 3-5 min. Smaka av med salt.
Lägg kycklingköttet på en salladsbädd. Dekorera med paprika och servera med ris, helst thailändskt.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge