Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Fetaost | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
150 g | Vanliga morötter | |
1 tbsp | Rapsolja | |
100 g | Blomkål Färsk | |
380 g | Linser, (4 dl) | |
80 g | Färsk bladspenat | |
Dipp | ||
2,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
0,5 pc. | Citron | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Dill - färsk, (0,5 dl) | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen |
Koka linserna enligt anvisningarna på paketet.
Skär ner morötterna och blomkålen i mindre bitar. Dela och krossa en vitlöksklyfta.
Lägg på bakplåtspapper och ringla lite olja och salt över tillsammans med den krossade vitlöken. Rosta i ugnen i ca 20 min, tills de fått färg och mjuknat.
Smula fetaosten och hacka dillen. Gör dippen medan morot och blomkål går rostas i ugnen.
Blanda turkisk yoghurt med salt, svartpeppar, pressad citron, rivet citronzest och dill.
Servera de rostade grönsakerna med den ljumna linserna, salladen och dippen.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria