Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Majonnäs | |
0,5 pc. | Gurka | |
3 pc. | Lime | |
1 tsp | Strösocker | |
1 pc. | Avokado | |
1 pc. | Rödlök | |
3 tbsp | Matolja | |
1 pc. | Morötter | |
0,5 tsp | Salt | |
8 pc. | Tortilla - Små | |
400 g | Flankstek | |
3 tbsp | Koriander - färsk | |
1 dl | Kidneybönor | |
1 dl | Chunky Salsa Hot | |
1 tbsp | Taco Kryddmix Original | |
0,5 pc. | Tomater |
Marinad: Skär rödlöken tunt. Blanda rödlök ,socker, salt och juice från 1 st lime. Massera köttet med marinaden och låt stå minst 30 min.
Avocadomajonnäs: Mixa avocado & citronsaft till en jämn sås. Smaka av med salt och peppar.
Salsa: Tärna tomaten i 1 cm stora bitar. Blanda chunky salsa med tomat, ½ pressad lime, kidneybönor och 2 msk hackad koriander.
Stek flanken i ca 4-5 min i olja och krydda med tacokrydda. Låt köttet vila i 5 min innan det skärs upp i strimlor. Skär moroten i centimeterstora bitar. Hetta upp en stekpanna och rosta moroten med 1 msk olja och lite salt.
Fördela allt i tortillabröden och servera med avokadomajonnäsen. Servera med limeklyftor och koriander.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt