Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Kantareller | |
70 g | Smör | |
150 g | Parmesanost | |
30 g | Persilja - färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
250 g | Färsk pasta | |
150 ml | Vispgrädde |
Hetta upp vatten i en stor kastrull. Grovhacka persiljan.
Fräs kantarellerna knapriga i 50 g smör, salta & peppra.
Värm grädden och Parmigiano Reggiano i en kastrull, rör om med en handvisp tills det precis kokar upp, stäng av värmen.
Koka Girasolin i saltat vatten enligt anvisningarna på paketet, låt dem rinna av men spara en kopp av kokvattnet.
Hetta upp resten av smöret i stekpannan och fräs raviolin tillsammans med svampen i några sekunder, tillsätt eventuellt lite av kokvattnet.
Lägg upp på tallrikar, garnera med Parmigiano Reggiano-såsen, toppa med persiljan. Smaka av med peppar. Buon appetito!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt