Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Garnering | ||
2 tbsp | Bladpersilja - färsk | |
100 g | Svenska Äpplen | |
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 dl | Vispgrädde | |
0,5 dl | Äkta Majonnäs | |
Sallad | ||
50 g | Valnötter | |
1 pc. | Endivesallat | |
150 g | Rotselleri | |
75 g | Stjälkselleri | |
2 tbsp | Citron | |
300 g | Svenska Äpplen |
Tära äpplena (skala dem eventuellt). Häll på citronsaften så att äpplena inte blir mörka. Finhacka selleristjälken. Skala och skär rotsellerin i små tärningar. Strimla endiven. Rör ihop alla ingredienser till dressingen i en skål. Blanda ner stjälksellerin, rotsellerin, äppeltärningarna och endivstrimlorna.
Rosta valnötskärnorna i en het, torr stekpanna. Hacka dem och strö dem över salladen.
Garnera med skivat äpple och bladpersilja eller annat kryddgrönt.
Photo:
Martin Löf
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt