Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Parmesanflarn | ||
150 g | Parmesanost | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Rödlök | |
80 g | Löjrom | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
Citronkräm | ||
1 krm | Salt | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Citron |
Parmesanflarn: Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Grovriv parmesanosten och fördela osten i runda ringar på plåten.
Grädda flarnen högt upp i ugnen i 10-12 min tills parmesanen får en gyllene färg (passa så att den inte bränns vid).
Ta ut flarnen och låt de svalna.
Citronkräm: Blanda creme fraiche med citronskal, salt och peppar i en skål.
Montering: Tina löjromen. Finhacka rödlök. Lägg en klick citronkräm på varje parmesanflarn. Toppa med löjrom, hackad rödlök och en kvist persilja. Klart att servera!
Recept och styling: Carina Hejde
Photo:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria