Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gryta | ||
0,5 tsp | Chilipulver | |
3 tbsp | Olivolja | |
3 dl | Cannellinibönor | |
5 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
800 g | Passerade Tomater | |
3 dl | Kidneybönor | |
2 tbsp | Japansk soja | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
2 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Spiskummin | |
1 dl | Valnötter | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 tsp | Salt | |
Tillbehör | ||
265 g | Pitabröd |
Gryta: Hacka lök och vitlök. Skölj och skär champinjonerna i små bitar.
Rosta valnötterna i en torr stekpanna någon minut. Finhacka valnötterna.
Hetta upp oljan och fräs först lök, vitlök, tillsätt champinjonerna efter en stund. Tillsätt tomatpuré, valnötshacket, bönor, smula i chili, oregano, salt, passerade tomater, soja, spiskummin och låt koka i 15 minuter.
Tillbehör: Fyll pitabröden med din vegochili, ät och njut.
Näringsvärde: 665 kcal, 29 g protein, 19 g fett, 82 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt