Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Myntayoghurt | ||
2 tbsp | Mynta - färsk | |
1 tbsp | Honung | |
3 dl | Yoghurt Naturell | |
Tabbouleh | ||
2 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
1 clove | Vitlök | |
4 dl | Persilja - färsk | |
2 dl | Mynta - färsk | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
4 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Bulgur | |
Kikärtsbiffar | ||
1 tbsp | Smör | |
2,5 dl | Kikärtor | |
0,5 dl | Vetemjöl | |
2 pc. | Ägg | |
1 tsp | Garam Masala | |
0,5 tsp | Salt | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Kanel |
Kikärtsbiffar: Mixa kikärtorna (färdigkokta på burk) till en slät smet, blanda i resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar, smeten ska vara något lös, känns den för lös kan man ha i lite mer mjöl. Stek i smör på medelstark värme i stekpannan.
Tabbouleh: Koka bulgur enligt anvisningen på paketet och låt svalna.
Skär persilja och mynta fint, tärna tomat och blanda med bulgur. Blanda citron, olja och vitlök till en dressing och slå över. Salta och peppra.
Myntayoghurt: Hacka myntan fint och rör ner i yoghurten tillsammans med honungen.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt